Translate

joi, 2 mai 2013

Zeit fliegt


Mai am cateva zile pana la marea confruntare in urma careia o sa aflu daca sunt barbat sau nu: Fisherman's Friend Strongman Run. Emotile au inceput sa apara, cam devreme totusi. Incep sa realizez ca nu m-am antrenat asa de mult cat mi-as fi dorit, dar acum e prea tarziu ca sa mai ingras porcul.

Noaptea trecuta, daca tot nu am reusit sa adorm decat tarziu, m-am tot gandit la ce ma asteapta. M-am gandit la strategia de concurs si la posibilele situatii ce pot aparea. Imi zic ca cea mai buna metoda de a aborda acest concurs este de a-l savura, daca se poate spune asta. Nu as vrea sa ma accidentez si sa ratez primul meu ultra, de la sfarsitul lui iunie (cred ca, totusi, ala e mai important). Daca o sa alerg incet si prudent, o sa consider ca nu sunt destul de barbat si probabil ca o sa fortez. Sper sa fiu undeva intre si sa ajung la finish cu zambetul pe buze.

Uitandu-ma pe site am constatat ca sunt 8 romani inscrisi in concurs. Nu ma gandeam ca o sa fie chiar asa de multi. Asta ma bucura. Din astia 8 eroi, il cunosc doar pe Misu Sirbu si pe Mihai Siman. Sper sa reprezentam cu onoare tara natala. O chestie foarte interesanta este faptul ca se poate urmari cursa din confortul propriei case, in direct pe Internet, pe site-ul concursului http://www.fishermansfriend.de/strongmanrun/ Concursul incepe sambata, 4 mai, ora 12 (ora Germaniei), respectiv ora 13 (ora Romaniei). Uitati-va si poate imi povestiti si mie ce ati vazut cand ne intalnim la un pahar de vorba. Eu o sa va povestesc cum a fost cursa, de aproape. Va garantez un spectacol pe cinste, pentru ca am vazut ca o sa ploua in ziua concursului. 

Ca sa va starnesc si mai mult curiozitatea, aici aveti lista cu provocarile ce o sa-mi faca viata grea. Si partea interesanta e ca atunci cand ajung la ultima, trebuie sa mai trec inca o daca prin toate. 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu