Translate

joi, 24 februarie 2011

Corona 68 Fenestela Brasov vs. Steaua Rangers

Acum ceva vreme, s-a construit un patinuar fain in Brasov. Aceasta constructie a fost tinta unor scandaluri politice, dar a iesit un lucru frumos de care avea nevoie Brasovul cu multi ani inainte.
Am fost de vreo 2 ori la patinuar si am tot auzit ca sunt niste meciuri de hochei foarte faine. Pe mine nu ma prea intereseaza treburi din astea, dar am fost de acord sa-i dau o sansa. Asa ca, duminica, 20 februarie, la ora 18:30 m-am pus la coada la bilete impreuna cu Mihaela. Si la ora 19 a inceput meciul. Steaua Rangers erau in alb iar echipa locala in albastru. Imediat dupa inceperea meciului am luat primul gol. Ne-am mobilizat si am inceput sa luam jocul mai in serios, dar am mai luat un gol. Moralul jucatorilor a fost cam zdruncinat, dar galeria a inceput sa faca si ea treaba si a impulsionat baietii nostri, acestia recuperand golurile pierdute. S-a intrat in prelungiri si toata lumea spera la o victorie, dar adversarii au fost mai buni si am luat un gol care a incheiat partida. Scor final: 2-3 Corona 68 Fenestela Brasov vs. Steaua Rangers.
A fost primul meu meci de hochei si pot spune ca am plecat cu zambetul pe buze, cu toate ca rezultatul nu a fost cel dorit. Mihaela a fost incantata si ea si a inceput sa se documenteze in legatura cu acest sport, ca urmatorul meci sa nu o mai prinda nepregatita.
Maine jucam cu Miercurea-Ciuc si o sa fiu si eu in tribune.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu