Translate

duminică, 13 februarie 2011

SpinningAcum ceva vreme mi-a venit o idee, care pusa in aplicare, m-ar ajuta sa trec mai usor peste cateva din antrenamentele indoors. Ideea era urmatoarea: sa-l chem pe Mihai la mine, impreuna cu bicicleta si cu trainerul lui, si sa facem un antrenament impreuna. Si ieri am si facut-o. 

Pe la ora 16:30 Mihai a fost la mine si ne-am pus cu fata la antrenorul digital care ne spunea ce avem de facut. Am pornit ceasurile si am inceput antrenamentul. Dupa cum ne asteptam, acesta a fost mai usor pentru ca am avut ocazia sa mai schimbam cate o vorba printre gâfâieli. Problema a fost ca din cand in cand ne implicam asa de tare in discutii ca ratam pauzele dictate de antrenor. Dar nu a fost tragic. Concluzia a fost ca trebuie sa mai repetam figura. Cel mai frumos ar fi fost daca aveam un garaj unde sa ne strangem mai multi si sa facem acest lucru. Poate pasul urmator.

Dupa antrenament, ne-am luat prietenele si le-am surprins cu o cina romantica la un restaurant local, cu ocazia zilei de 14 februarie. Cand ne-am asezat la masa au zis si ele ca a fost buna ideea si ca trebuie sa o mai repetam. Cred ca ele se refereau la ideea cu restarantul, mai mult decat la cea cu spinningul, dar noi am inteles ce am vrut de data asta.

De la restaurant nu am poze ca sa va arat bunatatile din care ne-am infruptat, dar am in schimb cateva poze de la antrenament.

 


3 comentarii:

 1. Salut! Ti-am citit articolul, fain spinningul cand din cauza vremii nu poti merge afara. Mai pui o poze, te rog, cum ati fixat bicicletele, este un accesoriu facut de voi sa luat de la magazin? Mersi, Péter

  RăspundețiȘtergere
 2. Péter, merci de vizualizare si de aprecieri.
  Dispozitivul folosit de noi pentru antrenamente se numeste "bike trainer" (o denumire in romaneste nu cred ca este). O cautare pe google iti returneaza o multitudine de rezultate. As fi putut sa proiectez asa ceva si sa-l si execut intr-un final, dar nu cred ca se merita. Pretul nu este exagerat si cred ca se justifica investitia. Daca vrei mai multe detalii lasa-mi o adresa de mail.

  RăspundețiȘtergere
 3. Mersi pt. raspuns. Am dat o cautare prin google, acuma stiu cum arata, insa nu am gasit in magazinele din Romania. Tu din tara ti-ai luat? Mersi, O zi buna sa ai! email: peter.dragomir@yahoo.com

  RăspundețiȘtergere