Treceți la conținutul principal

Spinning



Acum ceva vreme mi-a venit o idee, care pusa in aplicare, m-ar ajuta sa trec mai usor peste cateva din antrenamentele indoors. Ideea era urmatoarea: sa-l chem pe Mihai la mine, impreuna cu bicicleta si cu trainerul lui, si sa facem un antrenament impreuna. Si ieri am si facut-o. 

Pe la ora 16:30 Mihai a fost la mine si ne-am pus cu fata la antrenorul digital care ne spunea ce avem de facut. Am pornit ceasurile si am inceput antrenamentul. Dupa cum ne asteptam, acesta a fost mai usor pentru ca am avut ocazia sa mai schimbam cate o vorba printre gâfâieli. Problema a fost ca din cand in cand ne implicam asa de tare in discutii ca ratam pauzele dictate de antrenor. Dar nu a fost tragic. Concluzia a fost ca trebuie sa mai repetam figura. Cel mai frumos ar fi fost daca aveam un garaj unde sa ne strangem mai multi si sa facem acest lucru. Poate pasul urmator.

Dupa antrenament, ne-am luat prietenele si le-am surprins cu o cina romantica la un restaurant local, cu ocazia zilei de 14 februarie. Cand ne-am asezat la masa au zis si ele ca a fost buna ideea si ca trebuie sa o mai repetam. Cred ca ele se refereau la ideea cu restarantul, mai mult decat la cea cu spinningul, dar noi am inteles ce am vrut de data asta.

De la restaurant nu am poze ca sa va arat bunatatile din care ne-am infruptat, dar am in schimb cateva poze de la antrenament.

 


Comentarii

  1. Salut! Ti-am citit articolul, fain spinningul cand din cauza vremii nu poti merge afara. Mai pui o poze, te rog, cum ati fixat bicicletele, este un accesoriu facut de voi sa luat de la magazin? Mersi, Péter

    RăspundețiȘtergere
  2. Péter, merci de vizualizare si de aprecieri.
    Dispozitivul folosit de noi pentru antrenamente se numeste "bike trainer" (o denumire in romaneste nu cred ca este). O cautare pe google iti returneaza o multitudine de rezultate. As fi putut sa proiectez asa ceva si sa-l si execut intr-un final, dar nu cred ca se merita. Pretul nu este exagerat si cred ca se justifica investitia. Daca vrei mai multe detalii lasa-mi o adresa de mail.

    RăspundețiȘtergere
  3. Mersi pt. raspuns. Am dat o cautare prin google, acuma stiu cum arata, insa nu am gasit in magazinele din Romania. Tu din tara ti-ai luat? Mersi, O zi buna sa ai! email: peter.dragomir@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Pedaland pe Trans

Un vis de-al meu de vreo 6-7 ani a fost sa urc Transfagarasanul pe bicicleta. Imi aduc aminte ca Mae imi tot spunea cat de fain este, ca el l-a urcat de cateva ori. Imi mai spunea ca doar ciclistii adevarati pot sa-l urce si ca nu te poti numi ciclist pana nu ai in palmares Transfagarasanul. Asa ca vedeam acest drum ca pe un ritual de trecere in randul "oamenilor seriosi". Mi-am planificat o sambata pentru a urca si l-am contactat si pe Mihai ca sa-i propun sa ma insoteasca. A zis ca ar fi interesat. Curand dupa aceasta am plecat in concediu, tot in Fagaras, dar cu cortul (vezi postul " Dulce-acrisor ").  Dupa ce m-am intors am aflat ca Mihai a organizat si el o excursie pe Trans in aceeasi zi, asa ca aveam companie mai mare. Ne-am intalnit dimineata cu Mihai si cu o parte din "echipa" si am plecat spre Cartisoara unde aveam sa lasam masina. Am parcat si am pregatit bicicletele pentru atacul muntelui. Iulia s-a urcat in masina Danei si au urcat la Balea

Fanfara Vulcan

Astazi am avut parte de o surpriza placuta ce mi-a reamintit de motivele pentru care imi place Brasovul. Am plecat de acasa cu gandul de a ajunge in centru, pe la CTS Corner, ca sa cumpar un infuzor pentru ceaiurile minunate ce le-am descoperit. In momentul cand am coborat din masina, in parcarea de sub Tampa, am auzit muzica fanfarei ce m-a atras ca un magnet. Muzica se auzea din foisorul de langa izvor. Am pornit in graba pe scari ca sa nu pierd vreo nota, cu toate ca muzica rasuna pana in centru. In foisor, fanfara Vulcan sustinea un concert ce incalzea inimile trecatorilor. Marsurile si polcile rasunau, acoperind clinchetul suav al lopetilor si al sapelor ce lucrau de zor la constructia parcului Tiberiu Brediceanu, de sub Tampa. Toata lumea zambea si parca uita de grijile cotidiene atat cat fanfara canta. 

Zugspitz Supertrail 2013

Astazi a inceput Turul Frantei, cea mai importanta competitie ciclista. Dar nu asta vreau sa va povestesc. Vreau sa va povestesc despre ceea ce am facut eu weekend-ul trecut. De la 1 ianuarie 2013, in momentul cand m-am inscris, am inceput sa ma pregatesc psihic pentru un concurs, o noua incercare, un ultra-maraton, primul pentru mine - Zugspitz Ultratrail. La momentul inscrierii am gandit destul de prudent si m-am inscris la categoria Supertrail - 68,8 Km - 3120 diferenta pozitiva de nivel, si nu la 100 Km. Trebuie sa recunosc ca aveam suficienta adrenalina in sange la momentul respectiv ca sa ma inscriu acolo, dar cu greu, m-am temperat.  Dupa ce am primit confirmarea inscrierii am intrat in atmosfera premergatoare marilor incercari. Am citit cartea scrisa de ultra-maratonistul Dean Karnazes, mi-am facut planuri si am cautat metode de antrenament pe care le-am pus in aplicare doar in minte. In fiecare zi imi ziceam ca inca este timp destul. Vremea a fost foarte pacatoasa anu