Translate

sâmbătă, 30 iulie 2011

ABC Dance Brasov


Prin noiembrie anul trecut am facut un lucru ce, la momentul respectiv, mi s-a parut cam rusinos. Iulia ne-a inscris pe amandoi la un curs de dans. Masculul din mine a acceptat cu greu acest lucru dar, ca sa nu dorm pe balcon, m-am hotarat sa-mi calc putin pe mandrie si sa ma alatur balerinilor.
Dupa studierea ofertei de curusuri de dans, Iulia a ales ABC Dance. Am avut de ales intre 2 grupe, una de la 18 si cealalta de la 19:30. Am ales a doua varianta din cauza ca ne-am gandit ca poate o sa fie mai multi adulti impiedicati, ca noi, decat tineri priceputi. Spre surprinderea noastra cursantii au fost de toate varstele, si priceputi si mai putin priceputi. Atmosfera mi-a placut. Instructorii, Adriana si Dan au fost foarte amabili si ne-au ajutat foarte mult ca sa ne integram in grupul deja format.

Anul a inceput cam dificil pentru noi si ne-am gandit ca poate e mai bine sa lasam cursul pentru altii mai priceputi si poate sa reluam sezonul viitor. Dar mi-am amintit ca eu nu renunt asa de usor si ne-am hotarat sa mai incercam ca rau nu are cum sa ne faca. Si am inceput din nou. Ne-am impiedicat, ne-am innodat picioarele si bratele, dar parca pe masura ce treceau saptamanile lucrurile incepeau sa capete sens. Totusi, eu ma gandeam la momentul cand o sa se termine cursul si ma voi apuca de inot din nou.

Am constatat ca Fakebook-ul este principalul canal de comunicare intre cursanti si instructori si ne-am bagat si noi pe acolo si am primit invitatii ca sa iesim cu grupul. Ne-am conformat si am constatat ca ABC Dance nu este doar o firma ce ofera un curs de dans pentru incepatori ci este un grup de prieteni de toate varstele care cauta sa se simta cat mai bine in orice situatie. Cursul este doar un catalizator care porneste o reactie ireversibila.

Ultimul curs din sezonul acesta a fost o sarbatoare. Adriana ne-a pregatit briose si un tort absolut delicios si ne-a aratat ca este si in realitate o bucatareasa iscusita si nu doar pe Fakebook. Am dansat si ne-am impartit cadouri ca sa ne aducem aminte unii de altii. Toata lumea a fost trista la final pentru ca a fost ultimul dans. Adriana si Dan ne-au promis ca o sa ne vedem in toamna din nou.

In excursia la Herculane am avut muzica buna si am dansat si spre surpinderea mea, mi-am amintit ce invatasem la curs si nu credeam ca voi putea face vreodata. Acela a fost cel mai fericit moment pentru ca am vazut ca se poate. 

Dupa ce ne-am intors din excursie am primit o invitatie la un ultim +1 curs de dans pe care am acceptat-o bucurosi. Si am dansat din nou...

Am inceput cursul de dans din obligatie si l-am terminat fericit ca am invatat dansuri noi si mi-am facut prieteni buni. Din toamna incepem din nou.

 
 

Un comentariu:

  1. Cuvintele tale si aprecierea voastra sunt cea mai mare bucurie ! Multumim ! Adriana si Dan

    RăspundețiȘtergere