Translate

duminică, 1 septembrie 2013

StrongmanRun 2014

Salutare.
Cred ca acest salut imi este adresat doar mie pentru ca nu cred ca mai exista vreun cititor al acestui blog. Din lipsa de chef, ca nu stau chiar asa de rau cu timpul, nu am mai scris si asa mi-am pierdut si ultimii fani.
Astazi m-am decis sa scriu pentru ca nu aveam nimic altceva mai bun de facut. E cam frig pe aici, si parca nu simt o chemare spre natura ca sa ies din casa. Inca nu e vremea pranzului ca sa gatesc ceva. Nici nu am chef sa incep un film si sa-l pun pe pauza ca trebuie sa-mi gatesc ceva. 
Si profit de lipsa asta de activitate ca sa povestesc cate ceva. Astazi am primit un mail de la Fisherman's Friends StrongmanRun care imi spunea ca s-a dat drumul la inscrierile pentru anul viitor. Stiind ca locurile sunt limitate si se epuizeaza fantastic de repede, am decis sa bat frierul cat e cald.
Acum ceva vreme, Iulia imi spunea, mai in gluma, mai in serios, ca vrea si ea sa participe la editia din 2014. Si acum treaba a devenit serioasa pentru ca Iulia s-a decis sa se inscrie. Deci, o sa trecem amadoi linia de sosire anul viitor. Imi doresc de mult timp sa fac asa ceva si acum visul o sa devina realitate.

Va las sa vizionati filmul editiei 2013. Vizionare placuta.


Daca va intereseaza postarea mea de dupa editia 2013 la care am participat, o puteti citi aici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu