Translate

duminică, 19 septembrie 2010

Final 2010


Sezonul ciclist 2010 s-a cam incheiat pentru mine. Ieri, 18.09.2010 s-a desfasurat un concurs de duatlon (alergare + MTB) aici in Brasov. Am participat impreuna cu un coleg de servici (Marius Matache) la proba de stafeta companii, eu la MTB si el la alergare. Am reusit sa-l convingem pe domnul director ca nu o sa-l dezamagim si ne-a sponsorizat participarea si mie un schimbator de spate.

La 11:05 s-a dat startul cu proba de alergare. Dupa aproximativ 30 de minute a ajuns Marius si a inceput lupta mea. Am plecat ca din pusca de la zona de tranzitie dupa ce Marius mi-a pus cipul la glezna si cand am ajuns la capatul de sus al scarilor deja gafaiam. Dar asta nu a contat pentru ca scopul meu era sa dau tot din mine cu orice pret. Unde chiar nu reuseam sa pastrez o trasa cursiva m-am dat jos de pe bicicleta si am alergat de parca ma fugarea vreun urs. In saua Tampa aproape ca nici nu am vazut punctul de alimentare trecand pe langa el in cea mai mare viteza la care am putut ajunge - nici aia nu am vazut-o.

Am tras tare si in continuare si la un moment dat l-am vazut pe Mihai in fata si am strigat dupa el ca sa-l incurajez. Zmeul de Mihai a concurat la categoria Hobby individual si stiam ca se lupta cu oboseala mai greu ca mine. Dar nu l-am putut ajunge pentru ca a intrat pe coborare mai repede ca mine si el o cunostea mai bine.

Aproape de sosire am vazut-o pe Iulia cu coada ochiului, cu toate ca era chiar langa mine, si parca asta m-a determinat sa trag mai tare. Am intrat pe asfalt si am depasit ultimul adversar miseleste, adica am stat in trena lui pana am gasit energia ca sa sprintez. M-am aruncat pe iarba ca Marius sa poata sa-mi scoata cipul si sa plece in ultima alergare.

Am luat bidonul de pe bicicleta si am observat ca e la fel de plin ca la start si am inceput sa ma rehidratez in timp ce-l asteptam cu nerabdare pe Marius.

Dupa aproximativ 30 de minute apare si Marius si il insotesc in alergare pana la finish. Trecem amandoi linia de sosire si ne luam medaliile ceramice pentru terminarea concursului.

Din pacate l-am dezamadit pe sponsorul nostru principal pentru ca nu am reusit sa ajungem pe podium. Dar stiu ca putem mai mult. Am luptat cu toata fiinta noastra si am reusit sa ne intrecem pe noi insine.

Anul viitor o sa fie mai bine. Acum urmeaza o perioada de pauza pentru mine, dupa care o sa incep din nou antrenamentul, dar de data asta o sa-l fac corect. O sa incep sa si alerg  pe traseul de la concurs si sper ca anul viitor o sa fie mai bine.


Sumarul probei mele de MTB o puteti gasi la adresa http://www.movescount.com/moves/move522418.

Vreau sa multumesc sponsorilor mei care au facut posibila aceasta participare:

Si ceva  poze...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu