Translate

joi, 7 octombrie 2010

Cibo

Astazi m-am inscris in Clubul Sportiv Cibo Brasov. Ideea este ca acum o sa practic ciclismul mai organizat decat pana acum si sper ca asta sa fie o experienta benefica pentru mine.

Victor, colegul meu de birou de la AST pana maine, mi-a zis ca l-a inscris pe fiu-sau si asta m-a determinat si pe mine sa merg sa vorbesc cu antrenorul sa vad cam ce e pe acolo. Nu planuiam sa ma inscriu, ci doar sa obtin niste informatii despre antrenamente. Dar antrenorul a zis ca ma inscrie si ca o sa ma antrenez cu echipa. Am incercat sa fiu cat de clar posibil si sa-i explic ca eu nu vreau sa ma legitimeze si nici sa concurez pentru el. Eu vreau sa ma antrenez mai bine decat am facut-o pana acum si sa pot obtine niste reuzltate mai bune anul viitor. Sper ca a inteles ceea ce vreau. Oricum, daca vad ca lucrurile se input, zic "la revedere" si revin la antrenamentele individuale.

Astazi am fost la el la sediu (acasa) si am dus cererea de inscriere si copia dupa buletin si a zis s-a rezolvat. Am asteptat vreo 10 minute si am vazut ca nu mai vine nimeni la "antrenament" asa ca a sunat pe un baiat care se pare ca plecase singur pe traseul de ciclocros din Poiana Mica si mi-a zis sa merg si eu ca sa ma intalnesc cu el. Am urcat pe sosea pana in Poaia Mica si de acolo am intrat pe traseul de ciclocros. Traseul este unul de viteza fara portiuni tehnice. Daca esti in forma si hotarat se poate merge cu placa mare pe acolo cu o medie de 25 km/h. Dupa ce am facut o tura cu Razvan am decis sa ne intoarcem ca era deja tarziu si ne tremurau toate oasels de frig. Am coborat pe sosea si ne-am dus fiecare la casa lui.

Mi-a zis antrenorul ca sambata se face intalnirea generala, daca e vreme buna. Nu cred ca o sa particip. Mai bine imi petrec ziua cu Iulia ca si asa o vad rar. O sa pedalez in casa vreo 2 ore in schimb. Si cred ca urmatorul antrenament o sa fie saptamana viitoare candva. Inca nu stiu.

Oricum, maine am alergare.

Un comentariu: