Translate

duminică, 17 octombrie 2010

Rulajjj


Dupa un an nu foarte reusit din punct de vedere al rezultatelor cicliste am decis ca sa ma antrenez corect pentru anul viitor. Mi-am analizat antrenamentele de anul acesta si am ajuns la concluzia ca mi-a lipsit antrenamentul de anduranta asa ca mi-am pus in cap ca pana prin februarie sa fac doar anduranta si dupa aia sa trec la specialitati. Teoretic asta m-ar ajuta ca sa am un am bun pe bicicleta in 2011.

Acum cateva luni am descoperit un sit interesant care face contabilizarea antrenamentelor si poti compara cu ce fac altii. E foarte faina treaba ca se pot introduce datele manual si nu este neaparata nevoie de un dispozitiv special care sa scoata datele de pe ceas. Oricum, planuiesc sa cumpar si asa ceva ca sa pot vedea mai bine ceea ce fac. O alta functie interesanta a acestui este posibilitatea de a face un plan de antrenamente pe care sa-l poti arata cui e interesat de asa ceva.

Ultimul meu antrenament a fost unul lung in zona de puls aerobica. 2:30:13 am pedalat pe trainer in fata geamului numarand pasarelele si frunzele din copaci. Cel mai lung antrenament al meu, pe trainer, pana acum a fost de 2 ore si nu mi s-a parut mare lucru sa mai adaug inca jumate de ora. Dar nu a fost chiar asa de simplu. Fizic nu a fost greu, dar psihic a fost extenuant. Dupa 2 ore luptam cu toata fiinta mea ca sa nu ma dau jos de pe bicicleta si sa-mi bag picioarele in tot antrenamentul meu de anduranta. Nu stiu daca a fost o chestie inteligenta asta a mea de a pedala pe trainer 2 ore si 30 de minute. A fost o experienta. Dupa planul de antrenamente facut (de mine), saptamana viitoare sambata ar trebui sa pedalez 3 ore. Nu stiu daca o sa reusesc acest lucru daca nu o sa fie vreme buna ca sa ies pe sosea. Daca pedalez afara, orele trec extrem de repede. Oboseala este parca rasplata pentru efortul depus si este chiar placuta. In casa te lupti cu transpiratia care curge din fiecare centimetru patrat din piele si nu stii cum sa o mai stergi. Pana prin primavara doar asa ceva voi face. Vremea va fi prea aspra ca sa pot face antrenamente afara asa ca voi pedala in fata monitorului uitandu-ma la aceleasi filme ce le-am vazut deja de nenumarate ori unde un antrenor striga la niste victime ce pedaleaza la fel ca mine.

Dar, imi place...

Daca sunteti curiosi de ce antrenamente fac dati click pe imaginea de mai jos si va va trimite la profilul meu.

Visit my profile at Movescount

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu