Translate

duminică, 31 octombrie 2010

Helloween

 
Astăzi se termina prima mea luna de antrenament "corect" - părerea mea.

Luna aceasta am încercat sa corectez tot ceea ce am greșit pana acum și sa pun bazele pentru un sezon 2011 bun. Mi-am făcut un plan de antrenamente de care am încercat sa ma țin cat de bine am putut. Ipoteza este ca acest antrenament o sa îmi creeze anduranța ce mi-a lipsit anul asta și o sa pot sa păstrez un ritm constant pe toată durata concursului, indiferent de lungimea acestuia.

Astăzi am făcut o ultima ieșire pe luna asta. A fost o zi frumoasa, destul de OK ca temperatura pentru aceasta perioada și am savurat-o din plin. Traseul a fost următorul: Brașov - Sînpetru - Araci - Sfîntu Gheorghe - Ilieni - Harman - Sînpetru - Brașov. Singura porțiune ce nu mi-a plăcut a fost drumul din Sfîntu Gheorghe pana in Ilieni. Acesta este din placi de beton pline de gropi. Si fiindcă am fost cu bicicleta Iuliei și cu slickurile am cam suferit din cauza lipsei amortizării. Dar a fost acceptabil.

Cu ajutorul siteului movescount.com mi-am contabilizat antrenamentele de luna aceasta. Astfel, luna aceasta am făcut 27 de "moves" și am adunat 42 de ore și 1 minut, iar pierdut 20929 kCal.

Mai multe detalii despre antrenamentele mele puteți găsi aici:
Visit my profile at Movescount

Un comentariu:

  1. Merci de primire in lumea bloggerilor
    Vad ca ai pedalat ceva luna asta, ieri am fost si eu prin Sanpetru pacat ca nu ne-am intalnit

    Am si eu o intrebare, cam care e randamentul unei biciclete medicinale, adica cam cat de aproape e de realitate?

    RăspundețiȘtergere