Translate

duminică, 21 noiembrie 2010

Inaugurarea pistei de alergare


Astazi la ora 11, niste tineri si nelinistiti, s-au intalnit sub Tampa la locul de start al pistei de alergare care tocmai a fost construita. Vremea a fost urata, dar totusi au venit si altii in afara de organizatori care incercau din rasputeri ca sa adune oameni si sa imparta tricouri. Oricine care a poposit in dreptul startului a primit cate un tricou care invita privitorul sa iasa afara si sa se apuce de treaba.

Pe la 11:30, dupa o scurta incalzire s-a plecat in alergare poposind cate putin la cele 6 statii unde fiecare a facut cateva din exercitiile indicate pe panorile explicative. Astfel frigul a fost indurat mai usor. Eu a trebuit sa fiu doar spectator pentru ca inca ma mai lupt cu premiul surpriza primit la Crosul 15 noiembrie - o raceala sanatoasa. Am fost placut surprins cand am vazut ca printre aparate au fost si bare paralele. Mi-am amintit de liceu cand ieseam ca sa trag de mine la paralele in fiecare pauza cu domnul Goia.

Sunt curios daca dispozitivele, care sunt in proportie de 90 % din lemn, o sa aiba o viata lunga... Daca o sa treaca de iarna asta fara ca sa ajunga in soba boschetarilor o sa fie bine. Oricum, cred ca o sa includ si exercitii la aparatele alea in programul meu de antrenament. In continuare, ceva poze:aici am vrut sa pun o poza cu Mihai fumand, dar nu a vrut sa se atasezeNiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu