Treceți la conținutul principal

Inaugurarea pistei de alergare


Astazi la ora 11, niste tineri si nelinistiti, s-au intalnit sub Tampa la locul de start al pistei de alergare care tocmai a fost construita. Vremea a fost urata, dar totusi au venit si altii in afara de organizatori care incercau din rasputeri ca sa adune oameni si sa imparta tricouri. Oricine care a poposit in dreptul startului a primit cate un tricou care invita privitorul sa iasa afara si sa se apuce de treaba.

Pe la 11:30, dupa o scurta incalzire s-a plecat in alergare poposind cate putin la cele 6 statii unde fiecare a facut cateva din exercitiile indicate pe panorile explicative. Astfel frigul a fost indurat mai usor. Eu a trebuit sa fiu doar spectator pentru ca inca ma mai lupt cu premiul surpriza primit la Crosul 15 noiembrie - o raceala sanatoasa. Am fost placut surprins cand am vazut ca printre aparate au fost si bare paralele. Mi-am amintit de liceu cand ieseam ca sa trag de mine la paralele in fiecare pauza cu domnul Goia.

Sunt curios daca dispozitivele, care sunt in proportie de 90 % din lemn, o sa aiba o viata lunga... Daca o sa treaca de iarna asta fara ca sa ajunga in soba boschetarilor o sa fie bine. Oricum, cred ca o sa includ si exercitii la aparatele alea in programul meu de antrenament. In continuare, ceva poze:aici am vrut sa pun o poza cu Mihai fumand, dar nu a vrut sa se atasezeComentarii

Postări populare de pe acest blog

Cu VCN la Herculane

In perioada 9-17 iulie a acestui an am participat la o excursie cu grupul Veniti Cu Noi Arad la Herculane. Scopul excursiei nu a fost sa facem o spirala, ci sa batem cu piciorul traseele turistice din zona si astfel sa ne incarcam bateriile pentru a putea lupta cu viata citadina.
Vineri, 8 iulie, am plecat spre Deva, unde am dormit la parintii mei, dupa care am plecat spre Arad, la parintii Iuliei, unde am mai zabovit cateva ore, dupa care am plecat prin Timisoara, Caransebes pana la Baile Herculane si ne-am campat pe platoul Coronini. Acolo ne asteptau domnul Victor si cu fiul sau, Liviu care ne-au rezervat un loc de cort foarte bun. Incet, incet a ajuns si grupul care a venit de la gara. Spre surpriza noastra numarul participantilor a fost destul de mic, insuficient pentru o spirala sanatoasa. Am coborat putin prin statiune unde am luat cina.
A doua zi, duminica, 10 iulie ne-am adunat la ora 8:30 ca sa ii intalnim pe ghizi si ca acestia sa ne prezinte excursia. Pe la 9 am plecat in pr…

In Piatra Craiului cu VCN

A doua parte a concediului nostru a venit destul de repede fata de prima si a fost indelung asteptata. Planul nostru era ca in prima parte, la Herculane sa ne odihnim si sa ne bronzam iar in a doua in Piatra Craiului sa cucerim frumoasele creste salbatice si sa vedem mai mult decat in 2006.
Sambata, 06 august, dimineata, ne-am intalnit cu grupul in gara in Brasov si ne-am imbarcat in trenul spre Zarnesti. Acolo ne-a asteptat o masina care ne-a dus rucsacii spre Casa Folea, iar noi am luat-o pe jos inspre Fantana lui Botorog. Acolo ne-am alimentat cu apa si am intrat putin inspre Prapastiile Zarnestilor si am facut stanga pe o poteca ce avea sa ne scoata in satul Magura. De acolo am continuat pe drum pana la Casa Folea unde ne-am recuperat rucsacii si ne-am indreptat spre stana Folea unde am pus cortul intre niste dealuri frumoase cu vedere spre creasta Pietrei Craciului.


A doua zi am plecat cu doua microbuze spre Podul Dambovitei unde am vazut "Babele" din curtea unui localnic…

Fisherman's Friend StrongmanRun 2013

Am supraviețuit și încercării din ajunul Paștelui.  Adrenalina îmi cuprinsese tot corpul când m-am înscris la ediția 2013 a concursului Fisherman's Friend StrongmanRun din Germania. Voiam cu toată ființa mea să fiu un Strong Man. Pe măsură ce s-a apropiat data concursului, am început să mă gândesc la ce mă așteapta și au apărut primele urme de îndoială. Mi-a trecut, la un moment dat, prin cap să nu particip și să-mi păstrez forțele pentru concursul din iunie - Zugspitz Ultratrail. Dar am reușit să mă motivez și să particip. Câteva date despre concurs, ca să știți despre ce citiți: