Treceți la conținutul principal

Crosul 15 noiembrie 2010

De aproape o luna jumatate am inclus in programul de antrenament si alergatul si am observat ca imi place si ca nu este greu, daca il faci corect. Si ca sa imi vad nivelul comparativ cu alti sportivi am decis ca sa particip si eu la Crosul 15 Noiembrie care se desfasoara aici in Brasov. 

Pe site-ul Federatiei Romane de Atletism am gasit informatii legate de editia de acest an a crosului si am decis ca sa le prezint si eu aici pentru ca nu am gasit aceste informatii altundeva.

"
CROSUL 15 NOIEMBRIE EDIŢIA a XXI-a
REGULAMENT

Cea de-a XXI ediţie a concursului internaţional Crosul 15 Noiembrie, competiţie sportivă de alergare pe şosea, se va desfăşura la Braşov, sâmbătă 13 Noiembrie 2010, pe treseul parcurs de participanţii la revolta anticomunistă a muncitorilor braşoveni la 15 Noiembrie 1987, astfel:
 • SC ROMAN SA(start)
 • CALEA BUCUREŞTI,
 • SPITALUL JUDEŢEAN,
 • SC HIDROMECANICA SA,
 • CINEMA PATRIA,
 • TEATRUL SICĂ ALEXANDRESCU,
 • PREFECTURA BRAŞOV(sosire).
Lungimea traseului este de 5km şi va fi parcurs separat de fete separat de băieţi.
Se vor întocmi trei clasamente: 
(1) GENERAL, unul pentru fete unul pentru băieţi în ordinea sosirii,
(2) PE CATEGORII DE VÂRSTĂ conform regulamentului FRA, precum şi 
(3) PENTRU PARTICIPANŢII AMATORI.
Concursul este deschis tuturor categoriilor de participanţi, se va desfăşura conform regulamentului FRA, după următorul program:
 • ora 11.00-5km FETE,
 • ora 11.30-5km BĂIEŢI.
Înscrierea şi validarea concurenţilor se va face în data de 13 Noiembrie 2010 începând cu ora 9.00 la locul de start(SC ROMAN SA).
Cheltuielile de organizare sunt suportate de către organizatori iar cele de transport, cazare şi masă de către structurile sportive de care aparţin sportivii participanţi.

PREMII

Premii în clasamentul GENERAL(F+ B):
LOCUL I        - 2500lei
LOCUL II       - 1500lei
LOCUL III      - 1000lei
LOCUL IV      - 800lei
LOCUL V       - 700lei
LOCUL VI      - 600lei
LOCUL VII     - 400lei
LOCUL VIII    - 300lei
Premii în clasamentul pe categorii de vârstă(F+ B):
C2, C1, J3, J2, J1, T, şi S.
LOCUL I la fiecare categorie de vârstă 150lei,
LOCUL II la fiecare categorie de vârstă 100lei,
LOCUL III la fiecare categorie de vârstă 50 lei.
Premii în clasamentul participanţilor amatori(F+B):
Categoriile de vârstă:
până la 10 ani
 • 11-15 ani,
 • 16-20 ani
 • 21-40 ani
 • 41-60 ani
 • 61-80 ani
LOCUL I      - 50lei
LOCUL II     - 30 lei
LOCUL III    - 20 lei
De asemea organizatorii vor acorda şi premii speciale.

ORGANIZATOR: ASOCIAŢIA 15 NOIEMBRIE 1987,
PARTENERI:
 • PRIMĂRIA MUNICIPIULUI BRAŞOV,
 • CONSILIUL LOCAL BRAŞOV,
 • DIRECŢIA SPORT ŞI TINERET A MUNICIPIULUI BRAŞOV,
 • UNIVERSITATEA TRANSILVANIA BRAŞOV- FACULTATEA DE EDUCAŢIE FIZICĂ ŞI SPORTURI MONTANE
"

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cu VCN la Herculane

In perioada 9-17 iulie a acestui an am participat la o excursie cu grupul Veniti Cu Noi Arad la Herculane. Scopul excursiei nu a fost sa facem o spirala, ci sa batem cu piciorul traseele turistice din zona si astfel sa ne incarcam bateriile pentru a putea lupta cu viata citadina.
Vineri, 8 iulie, am plecat spre Deva, unde am dormit la parintii mei, dupa care am plecat spre Arad, la parintii Iuliei, unde am mai zabovit cateva ore, dupa care am plecat prin Timisoara, Caransebes pana la Baile Herculane si ne-am campat pe platoul Coronini. Acolo ne asteptau domnul Victor si cu fiul sau, Liviu care ne-au rezervat un loc de cort foarte bun. Incet, incet a ajuns si grupul care a venit de la gara. Spre surpriza noastra numarul participantilor a fost destul de mic, insuficient pentru o spirala sanatoasa. Am coborat putin prin statiune unde am luat cina.
A doua zi, duminica, 10 iulie ne-am adunat la ora 8:30 ca sa ii intalnim pe ghizi si ca acestia sa ne prezinte excursia. Pe la 9 am plecat in pr…

In Piatra Craiului cu VCN

A doua parte a concediului nostru a venit destul de repede fata de prima si a fost indelung asteptata. Planul nostru era ca in prima parte, la Herculane sa ne odihnim si sa ne bronzam iar in a doua in Piatra Craiului sa cucerim frumoasele creste salbatice si sa vedem mai mult decat in 2006.
Sambata, 06 august, dimineata, ne-am intalnit cu grupul in gara in Brasov si ne-am imbarcat in trenul spre Zarnesti. Acolo ne-a asteptat o masina care ne-a dus rucsacii spre Casa Folea, iar noi am luat-o pe jos inspre Fantana lui Botorog. Acolo ne-am alimentat cu apa si am intrat putin inspre Prapastiile Zarnestilor si am facut stanga pe o poteca ce avea sa ne scoata in satul Magura. De acolo am continuat pe drum pana la Casa Folea unde ne-am recuperat rucsacii si ne-am indreptat spre stana Folea unde am pus cortul intre niste dealuri frumoase cu vedere spre creasta Pietrei Craciului.


A doua zi am plecat cu doua microbuze spre Podul Dambovitei unde am vazut "Babele" din curtea unui localnic…

Titisee 2018

Ca o pregatire pentru concediul motociclistic ce o sa vina am facut o excursie in Schwarzwald la Titisee. Excursia asta este aproape traditionala ca o cam facem in fiecare an. Drumul pana acolo este diferit, dar telul este cam acelasi, si anume lacul Titisee. Am facut un traseu in Basecamp, ca acum stiu cum. Seminarul ala m-a ajutat mult. Totusi nu inteleg de ce nu poate fi mai simplu, tinand cont ca rezultatele sunt cam aceleasi ca si cele de pe google maps, iar acolo functioneaza totul cu cateva click-uri. Nu mai conteaza.

Am plecat sambata dupa micul dejun. A fost cam racoare, asa ca ne-am pastrat geaca de ploaie/frig pe noi. A mers destul de bine pana a inceput Iulia sa oboseasca si sa zica ca nu mai are chef. A inceput la un moment dat si ploaia si am dat si de un drum inchis chiar cand eram aproape de camping. Se vede pe harta cu gri. Am ocolit cam mult, dar nu a fost chiar rau. Ne-am oprit si am mancat la un Imbiss turcesc niste specialitati care ne-au convins ca mai exista si…