Treceți la conținutul principal

Crosul 15 noiembrie 2010

De aproape o luna jumatate am inclus in programul de antrenament si alergatul si am observat ca imi place si ca nu este greu, daca il faci corect. Si ca sa imi vad nivelul comparativ cu alti sportivi am decis ca sa particip si eu la Crosul 15 Noiembrie care se desfasoara aici in Brasov. 

Pe site-ul Federatiei Romane de Atletism am gasit informatii legate de editia de acest an a crosului si am decis ca sa le prezint si eu aici pentru ca nu am gasit aceste informatii altundeva.

"
CROSUL 15 NOIEMBRIE EDIŢIA a XXI-a
REGULAMENT

Cea de-a XXI ediţie a concursului internaţional Crosul 15 Noiembrie, competiţie sportivă de alergare pe şosea, se va desfăşura la Braşov, sâmbătă 13 Noiembrie 2010, pe treseul parcurs de participanţii la revolta anticomunistă a muncitorilor braşoveni la 15 Noiembrie 1987, astfel:
 • SC ROMAN SA(start)
 • CALEA BUCUREŞTI,
 • SPITALUL JUDEŢEAN,
 • SC HIDROMECANICA SA,
 • CINEMA PATRIA,
 • TEATRUL SICĂ ALEXANDRESCU,
 • PREFECTURA BRAŞOV(sosire).
Lungimea traseului este de 5km şi va fi parcurs separat de fete separat de băieţi.
Se vor întocmi trei clasamente: 
(1) GENERAL, unul pentru fete unul pentru băieţi în ordinea sosirii,
(2) PE CATEGORII DE VÂRSTĂ conform regulamentului FRA, precum şi 
(3) PENTRU PARTICIPANŢII AMATORI.
Concursul este deschis tuturor categoriilor de participanţi, se va desfăşura conform regulamentului FRA, după următorul program:
 • ora 11.00-5km FETE,
 • ora 11.30-5km BĂIEŢI.
Înscrierea şi validarea concurenţilor se va face în data de 13 Noiembrie 2010 începând cu ora 9.00 la locul de start(SC ROMAN SA).
Cheltuielile de organizare sunt suportate de către organizatori iar cele de transport, cazare şi masă de către structurile sportive de care aparţin sportivii participanţi.

PREMII

Premii în clasamentul GENERAL(F+ B):
LOCUL I        - 2500lei
LOCUL II       - 1500lei
LOCUL III      - 1000lei
LOCUL IV      - 800lei
LOCUL V       - 700lei
LOCUL VI      - 600lei
LOCUL VII     - 400lei
LOCUL VIII    - 300lei
Premii în clasamentul pe categorii de vârstă(F+ B):
C2, C1, J3, J2, J1, T, şi S.
LOCUL I la fiecare categorie de vârstă 150lei,
LOCUL II la fiecare categorie de vârstă 100lei,
LOCUL III la fiecare categorie de vârstă 50 lei.
Premii în clasamentul participanţilor amatori(F+B):
Categoriile de vârstă:
până la 10 ani
 • 11-15 ani,
 • 16-20 ani
 • 21-40 ani
 • 41-60 ani
 • 61-80 ani
LOCUL I      - 50lei
LOCUL II     - 30 lei
LOCUL III    - 20 lei
De asemea organizatorii vor acorda şi premii speciale.

ORGANIZATOR: ASOCIAŢIA 15 NOIEMBRIE 1987,
PARTENERI:
 • PRIMĂRIA MUNICIPIULUI BRAŞOV,
 • CONSILIUL LOCAL BRAŞOV,
 • DIRECŢIA SPORT ŞI TINERET A MUNICIPIULUI BRAŞOV,
 • UNIVERSITATEA TRANSILVANIA BRAŞOV- FACULTATEA DE EDUCAŢIE FIZICĂ ŞI SPORTURI MONTANE
"

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cu VCN la Herculane

In perioada 9-17 iulie a acestui an am participat la o excursie cu grupul Veniti Cu Noi Arad la Herculane. Scopul excursiei nu a fost sa facem o spirala, ci sa batem cu piciorul traseele turistice din zona si astfel sa ne incarcam bateriile pentru a putea lupta cu viata citadina.
Vineri, 8 iulie, am plecat spre Deva, unde am dormit la parintii mei, dupa care am plecat spre Arad, la parintii Iuliei, unde am mai zabovit cateva ore, dupa care am plecat prin Timisoara, Caransebes pana la Baile Herculane si ne-am campat pe platoul Coronini. Acolo ne asteptau domnul Victor si cu fiul sau, Liviu care ne-au rezervat un loc de cort foarte bun. Incet, incet a ajuns si grupul care a venit de la gara. Spre surpriza noastra numarul participantilor a fost destul de mic, insuficient pentru o spirala sanatoasa. Am coborat putin prin statiune unde am luat cina.
A doua zi, duminica, 10 iulie ne-am adunat la ora 8:30 ca sa ii intalnim pe ghizi si ca acestia sa ne prezinte excursia. Pe la 9 am plecat in pr…

Fisherman's Friend StrongmanRun 2013

Am supraviețuit și încercării din ajunul Paștelui.  Adrenalina îmi cuprinsese tot corpul când m-am înscris la ediția 2013 a concursului Fisherman's Friend StrongmanRun din Germania. Voiam cu toată ființa mea să fiu un Strong Man. Pe măsură ce s-a apropiat data concursului, am început să mă gândesc la ce mă așteapta și au apărut primele urme de îndoială. Mi-a trecut, la un moment dat, prin cap să nu particip și să-mi păstrez forțele pentru concursul din iunie - Zugspitz Ultratrail. Dar am reușit să mă motivez și să particip. Câteva date despre concurs, ca să știți despre ce citiți:

Retezat 2013

Buna seara tuturor! Cu o mica intarziere, vreau sa va povestesc despre ultima aventura. Luna aceasta (septembrie) mi-am luat doua saptamani de concediu si l-am petrecut in Romania. Am facut ITP-ul la masina, s-a casatorit cumnata mea, am reparat cusca cainelui cu tatal meu, am fost in vizite si am ajuns si prin Retezat. Cu toate ca drumul spre casa si inapoi a fost o aventura, in felul lui, vreau sa va povestesc despre excursia in Retezat. Miercuri, 10 septembrie, am plecat cu Iulia spre Retezat, ca sa facem un tur de forta al tuturor varfurilor. Ideea era sa campam pe marginea lacului Bucura si de acolo sa ne urcam pe cat mai multe varfuri putem intr-o zi si urmatoarea zi sa ne intoarcem spre casa. Timpul era limitat deoarece cumnata mea urma sa se casatoreasca in weekend.  Am plecat de dimineata spre Cârnic. Drumul din Nucsoara a fost crunt. Mai exact, dupa trecerea podului, asfaltul a disparut, lasand locul bolovanilor. Datorita cauciucurilor cu profil mic, nu am avut curajul sa…